Vanwege de toenemende neurofysiologische disfuncties.

Functional Brain Institute is voortgekomen uit de specialisatie Neurologische Chiropractie en de toenemende vraag naar specialistische hulp op het gebied van o.a. leer- en gedragsproblemen, motorische stoornissen en evenwichtsproblematiek.

Na het afronden van een vijfjarige universitaire full-time studie chiropractie kan een chiropractor er voor kiezen om nog minimaal drie jaar door te studeren om Diplomate te worden van de American Chiropractic Neurology Board. Dit instituut is lid van de National Organization for Competency Assurance (USA) en geaccrediteerd door National Commission for Certification Agencies, hierbij zijn alle medische specialisten in Amerika aangesloten en worden hierdoor erkend.

Dit betekent dat men in staat is deze specialistische kennis te gebruiken ten behoeve van functionele neurologische aandoeningen. Men krijgt dan de titel D.A.C.N.B. (Diplomate of the American Chiropractic Neurology Board).

Op deze site vind u informatie over de toepassing van deze neurofysiologie en de mogelijkheden voor de specifieke individuele behandeling voor volwassenen en kinderen.

Overige behandelingen:
© Copyright 2021 Functional Brain Institute. Privacy & Disclaimer