Skip to content

De behandeling

De behandeling

Wanneer functioneren de hersenen weer optimaal?

Chiropractoren zijn specialisten op het gebied van het zenuwstelsel, spieren en gewrichten. De integratie van het zenuwstelsel en de specifieke stimulatie hiervan is van essentieel belang voor het verschil in behandeling dat wordt toegepast. Een individueel behandelschema is een must.

 

Het zenuwstelsel is een geïntegreerd systeem. Dat wil zeggen, alles werkt met elkaar samen. Behandelaars en specialisten kijken naar één specifiek onderdeel, ‘de klacht’. Gelukkig zien we dat hierdoor regelmatig goede resultaten worden geboekt.

 

Een Neurologisch Chiropractor heeft deze kennis en bezit de mogelijkheden om meerdere specifieke stimulaties te geven.

Als de klacht aanhoudt is er echter meer nodig dan het behandelen van één onderdeel en spelen meerdere factoren een rol. In dat geval is het vaak nodig gebleken om verschillende stimulaties gelijktijdig uit te voeren om wel tot een positief resultaat te komen. Een Neurologisch Chiropractor heeft deze kennis en bezit de mogelijkheden om deze specifieke stimulaties te geven. Om deze redenen worden regelmatig mensen met complexe neurologische aandoeningen verwezen naar neurologisch chiropractoren door medische collega’s, w.o. neurologen, KNO-artsen, huisartsen en (para)medici.

Maak een afspraak